S'acosta la proposta que cada any ens ofereix ANFE per a poder participar en l'exercici de les 40 hores d'adoració eucarística, que tants fruits espirituals promou en la nostra vida cristiana.

A la Basílica hem volgut acollir aquesta proposta durant el mes de maig -mes tradicionalment consagrat a la Mare de Déu- i que sovint anima les romeries de tants pelegrins i les visites de diferents grups que s'apropen als peus de la Mare de Déu de la Mercè.

Així doncs, us proposem una mena d’adoració eucarística i mariana alhora que farem coincidir amb els horaris que ja tenim "oberts" des del començament de curs: tots els dimarts i dijous del mes de maig, de 13h a 17h de la tarda.

Animeu-vos. Recordeu que l'adoració té lloc a l'altar major durant els mesos en què la capella del Santíssim està sent restaurada. Està previst també un senzill acte de final d'aquestes 40 hores el dia 28 de maig, així com la processó de finals de mes (dissabte 30 de maig a la nit) i que tradicionalment s’acull també a la Basílica.

Segur que podrem treure fruit d'aquesta experiència de pregària eucarística i mariana a la vegada!01/05/2015 09:07:00