El passat 21 de febrer, el FC Barcelona va organitzar un espectacular concert d'orgue dedicar al Senat del club, és a dir, als socis més antics. 
Va ser interpretat pel mestre Héctor París a través de peces de Johan Sebastian Bach, Richard Wagner, Franz Listz, Robert de la Riba, Henry Mancini, Ennio Morricone i John Williams així com varies improvitzacions interpretades al final de l'audició on va mesclar notes de l'himne del Barça, dels goigs de la mercè i de l'himne de la Mare de Déu de Montserrat. El concert va començar amb unes paraules de benvinguda a càrreg del president de la Germandat de la Mercè, D. Ignasi Riera i amb unes paraules també per part de D. Emili Rousaud. 

Un cop finalitzat el concert, el P. Fermín Delgado, com a rector de la basílica, va procunciar un petit discurs de clausura tot agraïnt la presència del Senat del Barça, dels assistents i del FC Barcelona pel seu ajut econòmic que va aconseguir fer realitat la construcció de l'orgue de la Basílica, un dels millors dins d'Espanya. Va convidar també al FC Barcelona a fer de la basílica de la Mercè quelcom propi i a animar-los a seguir oferint els trofeus a la patrona de la ciutat amb la presència, sempre que sigui possible, dels seus jugadors.
 
Per part de la directiva del FC Barcelona, van estar presents, a banda del Sr. Rousaud, les Sres. María Teixidor Jufresa i Marta Planas Drópez en representació del club, i mitjans gràfics del FC Barcelona TV.
25/02/2020 13:00:00