El passat 16 de juliol va tenir lloc la tradicional Missa en honor a la Mare de Déu del Carme, amb gran presència de feligresos i devots de la Mare de Déu.
Durant la Missa, després de la homilia, va tenir lloc la benedicció dels escapularis del Carme, i al finalitzar la missa, el sorteig de tres imatges de la Patrona d'aquell dia. La foto recull el moment dels afortunats juntament amb el P. Fermin. Els convido a que no s'oblidin de resar diàriament el rosari, a casa o a l'església, i que el proper any puguin celebrar-ho la festa de la Mare de Déu amb devoció.
No oblidin de dues cites marianes importants a la Basílica: l'Assumpció de Maria (15 d'agost) i la festa de Ntra. Sra. de la Mercè (24 setembre). 

Prepararem la festa de la Patrona amb una novena solemne: del 14 al 23 de setembre, a les 18,30 el res del rosari amb l'acompanyament d'orgue, i a les 19 la Santa Missa presidida i predicada a diari per un altre sacerdot. 
Serà inaugurada pel nostre Bisbe Auxiliar Sergi Gordo (14 de setembre) i clausurada pel Bisbe Auxiliar Antoni Vadell (23 de setembre). 

Estan tots convidats.

17/07/2020 14:11:00