Aquest dissabte 9 de setembre tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Família l’ordenació dels que seran els dos nous bisbes auxiliars de Barcelona: monsenyor Sergi Gordo Rodríguez i monsenyor Antoni Vadell Ferrer.

Va ser el passat 19 de juny quan el papa Francesc va anunciar aquests nous nomenaments per a l’Església de Barcelona, amb els quals s’eleva a tres el nombre de bisbes auxiliars amb què comptarà la diòcesi.

L’ordenant principal serà el cardenal Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. També participaran en l’ordenació el nunci del Sant Pare a Espanya i Andorra, Renzo Fratini; el cardenal arquebisbe emèrit de Barcelona, Lluís Martínez Sistach i altres bisbes.

Dades per l’assistència

Per accedir a la basílica caldrà sol·licitar una invitació enviant un correu electrònic a l’adreça següent: episcopal2017@arqbcn.cat, indicant el nom i els cognoms de cada assistent. Les invitacions es distribuiran per estricte ordre de petició, fins que s’exhaureixin, ja que l’aforament de la basílica és limitat. La celebració de l’ordenació episcopal tindrà lloc a la basílica gaudiniana a les 11 h, tot i que obrirà les portes a les 9.30 h i s’aconsella no entrar més tard de les 10.30 h. La porta d’accés (façana la Passió o del Naixement) per accedir a la Basílica surt indicada a la invitació.
07/09/2017 09:00:00