RESTAURACIÓ I PINTURA de la porta d'entrada de la Basílica.

D'acord amb l'objectiu de seguir millorant, en la mesura de les nostres possibilitats, les condicions de la Basílica pel bé de tots els devots i feligresos, hem restaurat i pintat les portes d'entrada. El resultat ha estat satisfactori segons la opinió de qui ja l'ha pogut veure. Encara queden un parell de detalls (la col·locació d'un parell d'escuts mercedaris en forja) per tal que la obra estigui del tot acabada; de moment, però, podem estar prou satisfets.

Agraïm a la inspecció general del exèrcit i en especial al sotstinent Vadillo, que ens hagin cedit la plataforma mòbil per poder realitzar l'obra. És una mostra més de que tot allò que rebem gràcies a les aportacions i donatius dels fidels ho invertim en millorar les condicions de la Basílica, casa de la nostra Patrona i casa de tots.
Animo a que seguim sent generosos amb les nostres aportacions econòmiques ( en especial les domiciliacions bancàries. Seguim amb el projecte d'arribar a aconseguir 1000 donants mensuals de mínim 5€).

Gràcies a aquestes persones també podem ajudar als més necessitats. En breus inaugurarem una dutxa pública i un rober. Tot gràcies a la vostra ajuda.


09/04/2021 07:12:00