La Basílica de la Mare de Déu de la Mercè:

 
- desenvolupa una important obra caritativa i social amb les persones més necessitades del barri, especialment amb totes aquelles que no tenen llar.
 
- col·labora activament amb la Fundació Obra Mercedària per a la prevenció de la delinqüència.
 
- reparteix lots d'aliments a qui no te recursos per obtenir-los.
 
- realitza grans esforços per conservar el temple i el seu patrimoni artístic, per tal que tant els barcelonins com els visitants puguin contemplar-lo i gaudir-lo de forma gratuïta.
 
- organitza una generosa agenda cultural de primera qualitat de caràcter musical oferint concerts d'orgue, música clàssica i coral...
 
- i el més important, està constantment al servei de qui necessita ajut espiritual, acollida humana o la celebració dels sagraments que precisa d'una exigent disposició litúrgica.
 

Si desitja col·laborar amb nosaltres en el manteniment de la Basílica, pot fer-ho a través dels següents mitjans i en la periodicitat que decideixi:


- Per transferència bancària a Parròquia Mare de Deu de la Mercè
  LA CAIXA. Oficina n. 3290
  La Rambla, 30
  08002 BARCELONA
  Bank code/IBAN Code:  ES/ 49  2100  1183  340200039209
  Swift Code: CAIXESBBXXX

- A través de l'aplicació BIZUM des del seu telèfon mòbil. Si té instal·lada l'aplicació del seu banc per a pagaments ràpids i senzills com CaixaBank Pay, Sabadell Wallet, Santander... la clau d'identificació de la Basílica de la Mercè per efectuar el donatiu és el 00174.

- Amb la targeta de crèdit a través d'aquest link 

- A través d'un xec nominatiu
  Beneficiari: Parròquia Mare de Deu de la Mercè
  Adreça: Plaça de la Mercè, 1 08002 Barcelona

- Donatius per domiciliació bancària:
Si desitja col·laborar amb nosaltres de forma periòdica, pot descarregar-se el formulari en PDF que trobarà al final d'aquesta pàgina, caldrà emplenar el document sense oblidar la signatura, anotar el número del seu compte bancari i enviar-ho per email a: rector@basilicadelamerce.com o per correu postal a l'adreça de la Basílica: Basílica de la Mercè. Plaça de la Mercè, 1. 08002. Barcelona. Si desitja donar-se de baixa només ha d'indicar-ho amb el mateix procediment: una trucada de telèfon, per email o per carta. Moltes gràcies.

 
No dubti en demanar-nos, si ho desitja, el corresponent certificat que li permeti la desgravació fiscal pertinent.
 
MOLTES GRÀCIES PER LA SEVA GENEROSITATFormulario colaboración con la Basílica (id:160)


Domiciliación bancaria