Festa de la Mare de Déu de la Mercè 2020

Posem a la vostra disposició algunes de les fotografies que il·lustren la celebració a la Basílica de la festa solemne de la nostra Patrona d'aquest any. Prèviament al gran dia de la festa, va tenir lloc la Novena on van intervenir els nostres dos bisbes auxiliars Monsenyor Sergi Gordo i Monsenyor Antoni Vadell; Mn. Francesc Tort, Mn. Ramon Ollé, Mn. Santiago Bueno, P. Joaquín Millán, P. José Juan Galve (Provincial), Mn. Salvador Bacardit,...

Tot i que a primera hora del dia 24 no va ser possible celebrar l'ofrena floral habitual dels trabucaires, l'esgésia es va omplir a la Missa de les 9,00h, que comptava amb un aforament del 33 per cent (90 persones).

Un cop finalitzada la Missa, qui ho desitjava, va poder pujar al cambrí de la Verge a saludar la Mare de Déu. Gràcies als nostres voluntaris, dirigits per la Sra. Mónica Padrol, a qui agraïm el seu esforç, tots els actes es van poder concloure amb ordre i precisió. Agraeixo personalment a tots ells la seva entrega i dedicació.

Finalitzada la Missa de les 9:00 va tenir lloc la Missa Major a les 10:30h, presidida pel nostre arquebisbe i Cardenal Mon. Juan José Omella amb la presència dels nostres bisbes auxiliars, així com els titulars de les diòcesis germanes de Sant Feliu i Terrassa i l'auxiliar d'aquesta última, així com autoritats civils i militars.

Després de la Missa de les 10:30h, a les 12:30h, va tenir llloc la Missa de la Germandat de la Mercè, presidida por Mon. Salvador Cristau.
A la tarda, a les 16:00h la Missa de la Germandat del Rocío, a las 17:30h la Missa interpretada en llengatge de signes; a les 19:00h la Missa presidida pel rectod del Seminari Mn. Salvador Bacardit i altres formadors, i va comptar amb la presència dels seminaristes; finalment a les 20:30h va iniciar la Missa de clausura presidida per Mn. Alfred Sabaté.

Un cop finalitzada l'última missa, va tenir lloc l'espectacular concert a càrrec de la Cobla Sant Jordi. Tan de bó el proper any es pugui desenvolupar la festa en condicions normals.

Demanem a la Mare de Déu de la Mercè que intercedeixi per nosaltres i que així sigui.