BARCELONA AMB LA SEVA PATRONA

Amb aquest lema volem convidar als diferents grups parroquials, associacions, institucions i col·lectius cristians de la ciutat  a visitar la Basílica de la Mercè i que celebrin amb nosaltres l'Eucaristia de les 19:30 del dissabte, acompanyant-nos també en el res de la SALVE SABATINA, tradició secular mercedària que desitgem tornar a establir amb tota la seva solemnitat a casa de la nostra Patrona.

Es tracta de preparar junts les monicions de la Missa  (sobretot de l'entrada, en la que podeu presentar-vos públicament), seleccionar els lectors de les lectures de la Missa, redactar conjuntament la pregària dels fidels, presentar la vostra ofrena en l'ofertori i llegir l'acció de gràcies després de la Comunió. Si ho desitgeu, podeu també fer la vostra ofrena floral a la Mare de Déu en el moment de la Salve Sabatina (o realitzar-la en el moment de l'ofertori de la Missa).
Això significa que uns dies abans de la celebració de la Missa, caldrà reunir-se amb els responsables de l'entitat a la Basílica per preparar-ho tot bé.

Aquesta Eucaristía serà retransmesa per RADIO ESTEL, i en video a través de la web i el Facebook de la Basílica, pel qual els seguidors i simpatitzants de la vostra entitat podran participar a distància de la vostra celebració. Per raons de seguretat per la pandèmia, l'animació musical anirà a càrrec de la Basílica que compta amb un organista i una solista.

Per poder-vos inscriure:
  1. Podeu trucar a Juan José Soler, coordinador d'aquesta iniciativa al 608 029 321.
  2. Podeu enviar un correu electrònic a: basilicamercedbarcelona@gmail.com amb les vostres dades.
  3. A través de la web de la basílica (MISSA SABATINA), reomplint les dades del corresponent formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb vosaltres.

A l'espera de poder-nos coneixer personalment, rebeu una cordial salutació.

Que la Mare de Déu de la Mercè intercedeixi per nosaltres, ens guiï i ens protegeixi.

Atentament,
P Fermin Delgado, OM

El Bisbe Antoni Vadell ens convida a visitar la Mare de Déu de la Mercè participant de la Missa Sabatina:
Església Arxidiocesana de Barcelona: La Mercè estrena la campanya «Barcelona amb la seva Patrona» amb diferents col·lectius de la ciutat


Barcelona amb la seva Patrona. Missa Sabatina amb el Moviment apostòlic de Schönstatt

Presència a la Missa Sabatina del grup de voluntaris del Proyecto Raquel. Dissabte 21 d'abril de 2021. Mols agraïts per la seva visita a la basílica.