Oficina del pelegrí

La basílica de la Mare de Déu de la Mercè, com a santuari que acull a la Patrona de la ciutat, rep amb alegria a totes aquelles persones, famílies i grups que desitgin visitar a la Verge de la Mercè, pregar davant ella o realitzar alguna celebració particular, ja sigui eucarística o d'un altre tipus. La nostra missió és ajudar-vos i fer possible i senzill el seu desig de pregària, o la seva celebració o reunió privades.Per a això disposem de l'església principal (amb capacitat per 350 persones còmodament assegudes), de la capella del Santíssim (amb capacitat per unes 30 persones) i de la capella superior o del “Descens”, situada al costat mateix del camerí de la Verge, molt acollidora, silenciosa i recollida (amb capacitat per unes 40 persones). En aquesta última també es poden impartir xerrades, retirs, fer presentacions (posem a la seva disposició tot el nostre equip multimèdia), petits concerts,….

Finalment, sota la sagristia, disposem d'una sala-biblioteca per reunions amb petits grups (màx. 10-12 persones) i equip audiovisual complet.


Per fer la seva reserva privada tant de l'església principal, com de les capelles privades i de la sala de reunions han de fer la pertinent reserva ben sigui per telèfon (93 315 27 56) o per correu electrònic (mdmerce30@arqbcn.cat).

Si, a més de la celebració, retir o reunió, desitja visitar la Basílica al complet amb un guia professional, pot fer la seva reserva o consulta a través del correu electrònic: mpadrol@basilicadelamerce.com. Trobarà més informació a l'apartat VISITES.