Oficina del pelegrí

La basílica de la Mare de Déu de la Mercè, com a santuari que acull a la Patrona de la ciutat, rep amb alegria a totes aquelles persones, famílies i grups que desitgin visitar a la Verge de la Mercè, pregar davant ella o realitzar alguna celebració particular, ja sigui eucarística o d'un altre tipus. La nostra missió és ajudar-vos i fer possible i senzill el seu desig de pregària, o la seva celebració o reunió privades.Per a això disposem de l'església principal (amb capacitat per 350 persones còmodament assegudes), de la capella del Santíssim (amb capacitat per unes 30 persones) i de la capella superior o del “Descens”, situada al costat mateix del camerí de la Verge, molt acollidora, silenciosa i recollida (amb capacitat per unes 40 persones). En aquesta última també es poden impartir xerrades, retirs, fer presentacions (posem a la seva disposició tot el nostre equip multimèdia), petits concerts,….

Finalment, sota la sagristia, disposem d'una sala-biblioteca per reunions amb petits grups (màx. 10-12 persones) i equip audiovisual complet.


Per fer la seva reserva privada tant de l'església principal, com de les capelles privades i de la sala de reunions han de fer la pertinent reserva ben sigui per telèfon (93 315 27 56) o per correu electrònic (mdmerce30@arqbcn.cat).

Si, a més de la celebració, retir o reunió, desitgen visitar la basílica al complet amb un guia professional, faci la seva reserva entrant en l'apartat VISITES GUIADES, activant la pestanya taronja de la pàgina inicial de la nostra web. La empresa RIOSTA satisfarà les seves expectatives (s'encarrega també de les visites guiades en la basílica de Santa María del Mar, Santa María del Pi, Sant Pau del Camp,… i molts altres edificis i monuments de primer nivell. Els seus guies són llicenciats en història i història de l'art i poden realitzar la seva visita en diferents idiomes).