Viatges i Pelegrinacions

Les peregrinacions i els viatges formen part de l’activitat pastoral de la basílica de la Mercè. Son un mitjà òptim per aconseguir una millor coneixença entre els feligresos, dels quals sorgeixen grans amistats, ajuden a donar cohesió a la vida parroquial i a viure la fe en un context diferent de l’habitual, fet que ajuda a dinamitzar i “refrescar” les rutines parroquials.
A banda d’això és una oportunitat per combatre la soledat (que per desgràcia afecta a moltes persones grans) i l’individualisme, ja que el viatge o la peregrinació fa que sortim de nosaltres mateixos.Durant l’any la basílica acostuma a organitzar:
  • Una peregrinació de certa rellevància (per distància o temps de durada) per exemple a Terra Santa, Fàtima, Santiago de Compostela, Roma, Assis...
  • Una sortida o excursió de caràcter marià durant el mes de maig a destinacions més properes o estades més curtes (Lourdes, Torreciudad, Begoña, Aránzaxu, el Pilar....)
  • Un viatge d’estiu a l’estranger (normalment durant la primera quinzena de juliol) on es dóna més importància a la faceta més cultural, sense deixar de banda l’ambient “de parroquia” propi d’un viatge organitzat des de la basílica.Aquests son els viatges i peregrinacions previstos per aquest any 2022:


  • EXCURSIÓ AL MONESTIR DE SANT RAMON NONAT:  Dissabte 26 de març.
EXCURSIÓ PARROQUIAL AL MONESTIR DE SANT RAMON, MONTFALCÓ i MONTSERRAT, el passat dissabte 26 de març. Una jornada meravellosa.
 
  • VIATGE A PARIS i visita de la capella de la MEDALLA MILAGROSA, juntament amb el santuari de ROCAMADUR, ARS, NEVERS (on s'exposa el cos incorrupte de  Santa Bernadette Soubirous),… Descarrega el programa amb tota la informació. (Descarregar al final d'aquesta pàgina).
Peregrinatge a la capella de la Medalla Milagrosa, del 9 al 14 de maig de 2022. Places limitades. Inscripció oberta.


  • VIATGE A TURQUIA: RUTA DE SAN PABLO, CAPADOCIA, ICONIO, PAMUKKALE, ESTAMBUL I MOLT MÉS... del 17 al 27 d'agost del 2022. Descarrega't el programa fent "click" a l'enllaç que apareix sota aquestes línees, i sol·licita informació o inscriu-te a la Basílica de la Mercè (Teléfon: 931226700). Tot inclòs. Places limitades.  • TERRA SANTA:  del 13 al 20 de desembre del 2022. Llista d'inscripcions oberta. Descarrega el programa amb tota la informació i la fitxa d'inscripció. (Descarregar al final d'aquesta pàgina).
TERRA SANTA:  del 13 al 20 de desembre de 2022. Llista d'inscripciones oberta. Descarrega el programa amb tota la informació i la fitxa d'inscripció. (Descarregar al final d'aquesta pàgina).

VIATGE A TURQUIA (id:172)


VIATGE A TURQUIA: RUTA DE SAN PABLO, CAPADOCIA, ICONIO, PAMUKKALE, ESTAMBUL I MOLT MÉS. Del 17 al 27 d'agost del 2022. Descarrega't el programa i la fitxa d'inscripció.
Viatge a Paris (id:168)


Programa de viatge i Full d'inscripció