Amics de la Mercè

AMICS DE LA MERCÈ es una associació que pretén incloure a totes aquelles persones que senten una devoció especial per a la Mare de Déu de la Mercè, estimen la Basílica i el que significa i desitgen col·laborar en les obres del carisma mercedari a favor de les persones pobres, marginals i desfavorides.  

Per formar part d’aquesta associació cal omplir únicament una fitxa de sol·licitud que es pot descarregar a través de l'enllaç que trobareu al final de la pàgina. Un cop omplerta la fitxa, es pot enviar per correu postal o bé a través del següent correu electrònic: mdmerce30@arqbcn.cat 

Els membres d’AMICS DE LA MERCÈ, rebran al seu correu electrònic de manera totalment gratuïta el full dominical setmanal ECOS DE LA MERCED amb totes les notícies i informacions relacionades amb les activitats que es duran a terme a la basílica i altres materials per a la formació cristiana. També rebran la revista PROYECTO LIBERTAD, de publicació trimestral.

Durant l’any rebran també invitacions per participar en algunes de les activitats culturals de la basílica: concerts corals, concerts d’orgue, petites excursions... En certes ocasions es demanarà de forma voluntària petits donatius per ajudar en campanyes concretes com Càrites parroquial en la seva ajuda en els col·lectius més desfavorits o com la Fundació Obra Mercedària en la seva tasca ajudant a prevenir la delinqüència, la marginació social i la reinserció de presos.