Visites

La basílica de la Mercè és una església amb un gran patrimoni a mostrar, tan a nivell artístic, arquitectònic i històric; com també per tot allò que ha significat per a la ciutat al llarg de la seva història. Sense una bona explicació realitzada per professionals qualificats que pugui desvetllar tot allò que s’amaga rere l’ aparença d’aquesta església, no es pot conèixer realment el que ha significat i significa per a Barcelona i Catalunya. No és casualitat que estigui catalogada com a un dels tresors arquitectònics i artístics de Bé d’Interès Cultural (BIC), sent objecte de cura i protecció per part dels organismes públics.
Una visita guiada realitzada en profunditat pot allargar-se dues hores, tot i que les visites habituals tinguin una durada de 45-50 minuts. Els nostres guies son llicenciats en estudis universitaris especialitzats i poden oferir les visites en diverses llengües: castellà, català, anglès, francès, italià, alemany...A mans dels guies podran conèixer des d’una altra perspectiva, que de ben segur els sorprendrà, parts de la basílica accessibles al públic però també espais que només poden gaudir-se en el marc d'aquestes visites; en algun tipus de visita, fins i tot, es pot gaudir d’una audició privada d’orgue com a finalització de la visita. Recordant que la basílica disposa d’un dels millors orgues d’Espanya, construït pel reconegut mestre d’orgues Gerard Grenzing.Rebem visites d’escoles i col·legis. Els nostres guies, d’acord amb els professionals de cada centre, preparen les unitats didàctiques de manera que la basílica es converteix en un espai educatiu i divertit al mateix temps. També es duen a terme visites de caràcter musical centrades en el famós orgue, amb la col·laboració de l’organista Hèctor París, professor de música especialitzat en educació primària i secundària. Serà amb ell qui nens i joves podran descobrir els “misteris de la música” i els secrets de les melodies més conegudes, tant clàssiques com actuals.


Per concertar visites en grup o com a particular cal posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail: mpadrol@basilicadelamerce.cat