Visites guiades

VISITA DIÜRNA

Redescobreix la basílica de la Mercè
 
Visita una de les construccions barroques més belles de la ciutat que va portar l’arquitectura catalana al nivell dels principals models europeus del moment.
Descobreix el seu interior esplèndid, espia a través de les gelosies i enlluerna’t amb el seu fantàstic orgue. Un recorregut per la seva arquitectura amb la riquesa de les històries viscudes en el seu interior. Visita l’església de la patrona i un dels millors edificis barrocs de Barcelona. 

 
Inclou: Recorregut guiat per l’exterior del temple + l’interior del temple + cambril + gelosies + Capella del Descens + tribuna de l’orgue
 
Durada: 1:15h 
 
Precio
Precio regular: 8€
Precio reducido: 7€

GRUPS PRIVATS I ACTIVITATS EDUCATIVES
Per a escoles o grups privats, us oferim la possibilitat de fer una visita privada o fora de l’horari habitual. 


Consulteu-nos a través de l'email: mpadrol@basilicadelamerce.comObservacions
  • A causa d’esdeveniments litúrgics el recorregut de la visita pot variar.
 
Convocatòria del grup
  • Cal presentar-se 10 minuts abans de l’inici de l’activitat.
  • Punt de trobada: Entrada de la Basílica de la Mercè. (Plaça de La Mercè 1, 08002 Barcelona).
 
 

VISITA NOCTURNA I CONCERT D'ORGUE A LA BASÍLICA DE LA MERCÈ

Coneix l’esplendor de la Barcelona barroca amb una activitat inèdita a la Basílica de la Mercè. Una visita exclusiva a porta tancada que et permetrà gaudir amb calma dels espais més emblemàtics del conjunt inclosos aquells que normalment no estan oberts al públic, com la Capella del Descens i les tribunes.
 
Per concloure t’oferirem un concert de música barroca en el que et sorprendràs amb la magnificència de l’orgue de la Mercè, un dels millors instruments de la ciutat. El reconegut organista Hèctor París interpretarà les obres mestres de compositors que et traslladaran al riquíssim ambient musical de l’Europa i la Barcelona del s. XVIII.
 
Inclou: Recorregut guiat per l’exterior del temple + l’interior del temple + cambril + gelosies + Capella del Descens + tribuna de l’orgue + Concert d’orgue
 
Durada: 1:45h- 2h
 
 
Preu
Preu regular: 19,50€
Preu reduït: 18,00€


Pot contactar amb nosaltres a través de l'email: mpadrol@basilicadelamerce.cat