¿Vols ser voluntari o voluntària de la Basílica de la Mare de Déu de la Mercè?

La Basílica de la Mercè és un emblemàtic edifici barroc i que esdevé una realitat complexa pel que representa a la ciutat: es el santuari de la seva Patrona i una valuosa mostra del barroc del segle XVIII. Totes dues realitats fa que siguin moltes les persones que desitgen visitar-la i conèixer-la: com a devots peregrins, com a visitants amb inquietuds culturals o per simple interès i curiositat.
Seria molt difícil garantir un correcte servei sense l’ajuda dels voluntaris que dediquen el seu temps i esforç de manera altruista per tal que la Basílica pugui oferir un servei adequat a qui vol visitar-la. És la seva manera d’expressar el seu amor vers la Mare de Déu de la Mercè, la seva estima per la basílica i per la ciutat; ajudar a la Mercè és ajudar a Barcelona i als seus ciutadans. La Basílica vol obrir les seves portes a tots ells.Hi ha voluntaris que col·laboren en tasques administratives, formant part del Consell de Govern d’Economia de la Basílica, en tasques de manteniment i neteja, atenent personalment a visitants i pelegrins, ajudant en les celebracions litúrgiques... altres que dediquen el seu temps preparant les festes de la Mercè amb la finalitat que puguin ser viscudes amb un gran esplendor religiós: en la professó, la novena o servint a la Basílica el mateix dia de la festa, el 24 de setembre.

Sempre hi ha alguna cosa per fer per qui desitja ajudar. No importa l’edat o el tipus d’estudi que es tingui, després d’un temps de coneixença i de formació es troba el lloc idoni per qui desitja col·laborar, de manera que es pugui sentir còmode i feliç en la seva tasca amb nosaltres.

A banda d’ajudar dins el temple i tot allò que l’envolta, la Basílica es un bon lloc per col·laborar dins en el voluntariat catòlic de la Pastoral Penitenciaria: tallers de formació a les presons, atenció personal als presos i a les seves famílies... o amb la Fundació Obra Mercedaria: missions, barris pobres, famílies de presos, reinserció social de presos...
Sempre hi ha coses a fer, ajuda'ns a ajudar... ¿T'ANIMES?

Posa't en contacte amb nosaltres a través del formulari que hi ha a continuació.  Et respondrem ben aviat!


Nom
*
Cognoms
*
Edat
*
Ocupació
*
Disponibilitat horària
*
Idiomes
*
E-mail
*
Telèfon
Comentari

Estic d'acord en utilitzar les meves dades personals.*
Llegiu la política de privacitat per obtenir més informació.